Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеИ само това ли,за 7-8 бона отгоре ??????
И накрая пак ще питаш - само това ли?
Абсолютно алтернативно - да дадеш 7-8 бона отгоре за 159-ка, вместо да си купиш една Дачия?
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеBMW, макар да са готини, за просто прекалено скъпи за това, което получаваш - всичко им е скъпо, окачване, части по двг... просто няма смисъл да ги коментираме на едно с алфа по какъвто и да е показател , първо не са конкуренция, алфа не предлагат това което могат да предложат бмв...Last edited by BO; d.m.y г., 17:04.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Ми всичко, майка!
Като почнеш от по-мощния двигател (и не забравяш, че има много по-мощни двигатели), опростения и изчистен интериор (на който във форума му казвате 'дървен'), всичките възможни екстри в ценовата листа (заради които разбира се и цената се повишава), задното предаване, цената на употребяван екземпляр и т.н.
Логично е и ти да кажеш, защо мислиш, че не е, при положение, че аз до сега не съм чул лоша дума за Е90?sigpic
Comment
-
С радиото мразя да споря,най-добре спрете с тея БМВ-та,остайте балъчетата в тоя форум да си дават парите за 159-ки и тва е,няма смисъл да си казвате е и без това некомпетентното мнение на някои от вас.Няма как да сравняваш две коли,като нито си имал едната,нито другата.
---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:21 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеМи всичко, майка!
Като почнеш от по-мощния двигател (и не забравяш, че има много по-мощни двигатели), опростения и изчистен интериор (на който във форума му казвате 'дървен'), всичките възможни екстри в ценовата листа (заради които разбира се и цената се повишава), задното предаване, цената на употребяван екземпляр и т.н.
Логично е и ти да кажеш, защо мислиш, че не е, при положение, че аз до сега не съм чул лоша дума за Е90?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Това е триене.Нещо не ми работи функцията "редакция"Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 17:42.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Логично е и ти да кажеш, защо мислиш, че не е, при положение, че аз до сега не съм чул лоша дума за Е90?)))))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Тея 5-ци са само за дърти дятки, айде не ми ги хвалете...ако съм над 40+ по може...
Не така.И ти ще станеш дай Боже на 40, пък друго ще мислиш ...
Тя батка и 530 е по-кола от 159, ти скокна на М5
Ше падна....
Е па ти що не сравняваш 530/535-ците с Maserati Gilbi или Maserati quatroporte GTS?Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Mury, много извърташ нещата човек.
Никой не е казал, че един кой си бил балък, защото си бил купил еди каква си кола - в случая 159. Дори напротив - уважения в избора на всеки.
Никой не е казал, че БМВ са машини направо или някаква лудница. Никой не е казал и обратното - че 159 била боклук, напротив дори.
Няма безпогрешен производител. Винаги на всички автомобили има нещо, което се разваля, нещо което не е както трябва. И това е.
Но искам да ми кажеш колко лайт центъра на БМВ си виждал дефектни. Или пък окачването - дори напротив - окачването на Е90 е мега добро. Дефектите са много редки, но за сметка на това и евтини за отстраняване.
Но както и да е, както казах - всяка кола си има плюсовете и минусите.
Просто обаче не е редно да кажеш - е само това ли.
Да, само това.
И Ферарито върви двойно колкото една ГТА, но струва 10 пъти повече.
Е само това ли?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеЕ защо някои хора си купуват ГТА да речем?
Щот е изчистена,интериорно и екстериорно....щоте е Алфа.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Логично е и ти да кажеш, защо мислиш, че не е, при положение, че аз до сега не съм чул лоша дума за Е90?
А интериорът на Е60 и Е90 специално няма нищо общо с ергономията. Да карам кола "бизнес клас" и да си удрям краката като вляза - аре нема нужда. 159 поне дава достатъчно простор и удобство на водача.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеMury, много извърташ нещата човек.
Никой не е казал, че един кой си бил балък, защото си бил купил еди каква си кола - в случая 159. Дори напротив - уважения в избора на всеки.
Никой не е казал, че БМВ са машини направо или някаква лудница. Никой не е казал и обратното - че 159 била боклук, напротив дори.
Няма безпогрешен производител. Винаги на всички автомобили има нещо, което се разваля, нещо което не е както трябва. И това е.
Но искам да ми кажеш колко лайт центъра на БМВ си виждал дефектни. Или пък окачването - дори напротив - окачването на Е90 е мега добро. Дефектите са много редки, но за сметка на това и евтини за отстраняване.
Но както и да е, както казах - всяка кола си има плюсовете и минусите.
Просто обаче не е редно да кажеш - е само това ли.
Да, само това.
И Ферарито върви двойно колкото една ГТА, но струва 10 пъти повече.
Е само това ли?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАма я кажи колко хора си купуват БМВ с всички екстри, еле па втора ръка. Нали 80% от БМВ-тата са дачии с емблема.
А интериорът на Е60 и Е90 специално няма нищо общо с ергономията. Да карам кола "бизнес клас" и да си удрям краката като вляза - аре нема нужда. 159 поне дава достатъчно простор и удобство на водача.
Колко хора в този форум имат натъпкана 159-ка с екстри. Май няма нито една ми се струва.
Сега ще излезе русия да каже, че неговата имала уж. И като го питаш за някаква тъпа навигация ще каже - ама мен не ми трябва да речем.
Да не говорим, че екстра при 159-ка е "блу енд ми". Тотален смях.
А същевременно мога да ти покажа бая БМВ-та с едно от най-високите нива на оборудване.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеА вие защо не сравнявате 159 с 330 или 335 ?Първо е безмислено математически и второ е безмислено щото едната кола просто е безинтересна за тези които не я харесват
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение...опростения и изчистен интериор (на който във форума му казвате 'дървен'), ...И във форума на БМВ съм чувал че се срещат такива мнения. И доколкото знам от приятели които са фенове на БМВ, тая петица не им е любимия модел, първо щото е грозна и второ щото дизайна й, няма много общо с традициите и стила на марката
И в края на краищата не разбирам защо водим тоя спор сега. И на децата е ясно е, че БМВ е марка която и нова и на старо се продава по-скъпо от Алфа. Това логично би трябвало да значи че материалите в БМВто са по-скъпи, изработката би трябвало да е по-добра, качеството да е по-високо и т.н. Това че нещо по-скъпо и по-качествено не означава автоматично че 159 е лоша кола, нито пък означава че е задължително всички хора да я харесват по-малко от някоя друга
В края на краищата сме във форума на Алфа - никога не съм подържал мнението, че трябва да сме фанатици и да казвам че всички други марки са боклук, ама само да коментираме коя е по-хубава от Алфа също не го намирам за смислено - нито това е целта на форума нито с това помагаме на някого да си избере или подържа Алфата
Отделен е въпроса, че 159 и 5-ца дори не са в един и същ клас и не са преки конкуренти. 159 е конкурент на 3-ка и това че е 10 сантиметра по-дълга от нормална 3-ка не я прави конкурент на петица
Също отделен е въпроса че това че 535 е много убава няма нищо общо със съветите за покупка на 159
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеНо искам да ми кажеш колко лайт центъра на БМВ си виждал дефектни. Или пък окачването...Всяка съвременна кола има някакви проблеми, и на тея все нещо ше им има. Аз примерно имам един приятел дето е90-ката му скъса ангренажна верига. Ся трябва ли да тръбя колко гадна кола е и как нищо не става от нея
Кола като кола - хубава е, карал я е, скъсала верига - опави я и пак я кара
Тва е.
Не ме разбирайте сега погрешно - аз също харесвам БМВ-тата като коли, една от малкото немски марки които бих карал, ама цялата тая истерия как са най-хубавите, най-здравите, най-качествените, най-луксозните, най-ергономичните и най-спортните ми се струва че идва малко в повечеAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТова,което си изброил,не прави БМВ-то по-добро.Колкото да това за балъците,ами вижте си контекста на мненията,абе що ви 159,я виж кви БМВ-та има.Иначе на 3-4 БМВ-та съм сменял лайт модули.
Я сега сподели на колко Е90-ки си правил окачването, колко е струвал ремонта и съответно да направиш ти лично сравнение с колкото аналогични ремонта си правил на 159-ки.
Да не говорим, че 159-ките са сигурно 50 пъти по-малко от Е90-ките и тогава работата става дебела ми се струва в негативизъм към единия модел.
Да не говорим, че тия лайт модули в повечето случаи могат да се оправите като ги преинсталирате.Last edited by BO; d.m.y г., 18:41.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Comment
-
5-ца е уникално грозен автомобил, нищо хубаво не виждам...става за некой селски бек или човек без много вкус, на който са му казали, че ако има такава всички мадами от квартала ще са негови.
Това е едно недоразумение на дизайнер.
Бо, И да каруцата има достатъно екстри, повече от доволно, нещо проблем ли е това за теб. Май много искаш една 5-ца, ма не си признаваш ти. Ах ти!!!!
Айде пичове живи и здрави, отивам да видя дали съм уплоаднал тел. указател през блу анд ми екстратата, мега яко ти казвам!
Нямам навигация Бо, и повярвай нямам я защото не ми е нужда, иначе да съм я боднал...нещо май мнгоо те човърка, кажи си да те почеша ако някъде те сърби.Last edited by rusiq86; d.m.y г., 18:57.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment